Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Fil 29.07.2017, 15.36.54.jpeg

6. plass i EYOF

Det ble 6. plass for U-jentene (LK00) i EYOF etter tap 19-23 for Frankrike i den siste kampen.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det var uavgjort til pause, men i 2. omgang røynet det på for de norske jentene.

– Det var ikke den avslutningen vi ønsket oss. Vi så tydelig at det var tomt for ressurser, det gjelder jo alle lag mot slutten av turneringen, men jeg tror det som ble avgjørende i dag er at vi møtte et ganske atletisk fransk lag som fikk nytte av erfaringen etter å ha vært samlet jevnlig i et år. De hadde noen knapper å trykke på mot slutten som gjør at de kommer foran med noen mål, sier trener Knut Ove Joa til handball.no.

EYOF ble likevel masse verdifull erfaring for jentene.

– Jentene har vært flinke og har hatt stigning i prestasjonene. Forsvarsspillet har vært bra gjennom hele turneringen. Angrepsspillet har blitt bedre og bedre, de skal ha masse ros for den jobben de har gjort. Det har vært masse inntrykk, mye som har skjedd på en gang og tett program. Jeg er imponert over jentene. De har vært flinke, sier han.

FAKTA
European Youth Olympic Festival kvinner, kamp om 5. plass
Norge–Frankrike 19-23 (10-10)
Audi Arena, Győr, Ungarn
260 tilskuere
Målscorere Norge: Carina Berg, Fjellhammer 5, Mie Rakstad, Fjellhammer 4, Andrea Holm Aune, Charlottenlund 2, Rikke Landsverk Grave, Gjerpen 2, Julie Hattestad, Oppegård 2, Tiril Solumsmoen Mørch, Hønefoss 2, Kristin Loraas Eiriksson, Byåsen 1, Eva Erdal Moen, Gneist 1. Øvrige norske spillere: Åsa Grønning Almberg, Charlottenlund, Zaynab Elmrani, Tønsberg Turn, Kaja Haugseng, Nærbø, Emma Haugstvedt, Gneist, Benedikte Kalstad Hernes, Sotra, Rikke Øyerhamn, Flaktveit, Oda Skogstrand, Sandefjord.
Toppscorer Frankrike: Foppa 5.
Utvisninger:
 Norge 1x2 min., Frankrike 2x2 min.

Mer om U-jentene (LK00)
Mesterskapets hjemmeside
Mer om EYOF 2017