Gjensidige Cup

2-0 mot Argentina

Det ble seier også i den andre kampen for beachjentene i World Games, denne gangen mot Argentina.

De Argentinske jentene kom best i gang når de møtte Norge i deres andre kamp i World Games 2017, men det holdt ikke hele veien mot de ferske Europamesterne. De norske jentene vant til slutt begge settene.

Til tross for en litt trå start tok det ikke mer en fem minutter før Norge lå likt med Argentina: 8-8. Videre i omganen var det Norge som spilte best og dermed lå foran. Maren Aardahl (bildet) viste seg nok en gang fram og skaffet Norge hele 8 poeng i det første settet. Omgangen endte til slutt 20-18.

I den andre omgangen kom Norge noe bedre i gang og lå foran hele settet. Eskil Berg Andreassen sier følgende om kampen over telefon fra arenaen i Polen:
- Vi kom med de nødvendige målene foran i begge omgangen, selv om vi får en litt tøff start.

I morgen møter beachjentene Spania. Vinner Norge mot Spania er de sikret øverste plassering i gruppa. Kampen spilles 27.07 kl. 10.50.

World Games 2017: Beach-håndball  (Gruppespill)