Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Trekningene i CL

Siste kveld i juni var det trekning av gruppene i Champions League. Larvik og Elverum er med.

Larvik har i flere år vært seedet på øverste nivå, men i år var laget plasser på nivå to i seedingen. Vardar som spilte finale i årets Champions League, blir laget fra høyeste seedingsnivå for de norske jentene. I tillegg kommer det nest beste ungarske laget, FTC-Rail Cargo Hungaria, samt vinneren av kvalifiseringsgruppe 2 som avgjøres den andre helgen i september.

Larvikspublikumet kan glede seg til topp internasjonal håndball i høst. 

Vipers Kristiansand spiller i kvalifiseringsgruppe 1 og går inn i gruppe D hvis de vinner sin kval.

Velux Champions League for menn

Til slutt ble mennenes grupper trukket, her er spillesystemet annerledes. De tolv lavest seedede lagene ble trukket inn i gruppe  C og D, og Elverum havnet i gruppe C og møter dermed Ademar Leon fra Spania, danske Skjern med Bjarte Myrhol på laget, slovenske Gorenje Velenje, Kadetten Schaffhausen fra Sveits og Dinamo Bucuresti, Romania. Det er altså en rekke godbiter i vente for håndballpublikumet på Elverum.

En rekke norske spillere i utlandet vil møtes gjennom gruppespillet i gruppe A og B. Harald Reinkind spiller i Rhein-Neckar Löwen, Stig Tore Moen Nilsen holder til i Kristianstad, Sander Sagosen går på sin første sesong i Paris, Sebastian Barthold skal til Aalborg og Magnus Abelvik Rød blir snart Flensburg-spiller.