Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Seier i Prague Open

Det ble seier til beachgutta våre da de var i Praha i helgen for å jakte på godfølelsen.

Da de kom ned fredags formiddag bar det rett til treningsfeltet og vennskapskamp mot USA. Dette ville nok bli den tøffeste motstanderen under turneringen og dermed grei start for gutta.

Prague Open er en turnering som tar i mot alle typer lag, både landslag og gode klubblag. Her kan det spilles om EBT poeng og arrangørene inviterer til en god oppkjøring for landslag før de skal videre til større mesterskap.

Dette ble en veldig god oppladning til EM og som trener Kjetil Lundeberg bekreftet var planen med denne turneringen å få godfølelsen før alvoret starter.

”Det var veldig morro og vinne” sa Lundeberg over telefon, da han var kommet hjem fra en helg med mye morro. Gutta vant de innledende kampene som forventet, men finalen ble tøff. De møtte, ikke overraskende, USA og det var amerikanerne som tok første stikk. De Norske gutta skjerpet seg i 2. omgang og det var klart for ”Shout out”, som gikk Norges vei. 

Kjetil er godt fornøyd med årets tropp, som er både bredere og jevnere enn den har vært de siste årene. Torsdag drar laget til Zagreb for å starte de siste forberedelsene til EM, som starter neste tirsdag (20/6). Til helgen skal det spilles en forturnering hvor gutta skal jobbe videre på den gode følelsen fra helgens gode resultater.

Vi ønsker både guttene og jentene våre lykke til i EM.