Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Ny trener for juniorgutta

Vidar Gjesdal (bildet) blir ny trener for juniorgutta sammen med Joar Gjerde. Laget skal til VM i juli.

Jonas Wille går ut av trenerteamet som følge av at han nå har fått hovedansvaret for HC Midtjylland og flytter til Danmark. Dermed måtte det hentes inn en erstatter og makker til Joar Gjerde før juniorgutta går inn i sitt siste mesterskap før de skal ta steget til seniornivå.

Vidar Gjesdal har lang trenererfaring på toppnivå. Han har trent Runar, Stord og FyllingenBergen i Eliteserien. På landslagene har hatt vært innom gutta født i 1986 og 1994, mens han fulgte 92-landslaget gjennom hele perioden fra oppstart til ferdig juniornivå.

Gjesdal får lite tid til forberedelser med 96/97-gutta.
- Jeg kommer jo veldig sent inn, rett før VM, og får lite tid før alvoret starter. Men jeg kjenner spillerne fra klubbsiden, og selv om vi mangler noen viktige spillere, kan vi få til et godt resultat i mesterskapet. Det blir unektelig litt spesielt å dra til Algerie, så vi forbereder oss så godt vi kan, forteller han.

Gjesdal har fullført mastercoach, NHFs høyeste trenerutdanning.

Joar GjerdeJoar er i dag ass. trener i Sola HK og spilte for Viking (har også spilt 5 landskamper). Joar var også en periode i trenerteamet til Rekruttgutta (LMR).

Troppen til Scandinavian Open i Danmark og junior-VM i Algerie