Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Kanonstart for jentene

Første dag i EM er over og jentene er godt fornøyde med to seiere av to mulige.

Med sølv fra EM i 2015 har de store mål for dette mesterskapet. Årets mål er å nå VM 2018 og får å være garantert en plass der må de bli blant de 2 beste. Det var derfor veldig viktig at de kom godt i gang.

Første kamp ut var mot Ukraina, Norge fikk en god start og vant overlegent på poeng i begge omgangene. Det var aldri noe tvil og jentene fikk en perfekt start på turneringen. På telefon fra Zagreb forteller Eskil at første omgang var noe av det beste han har sett. Jentene hadde et tilnærmet perfekt forsvar hvor motstanderens piruetter ble blokket lett.

Norges toppscorer: Maren Aardal med 20 mål.

Kampinfo Norge - Ukraina 2-0

Andre kamp i dag var mot våre naboer i øst, Sverige. Vi vant første omgang overlegent, men en dårlig andreomgang av våre jenter samt en bra sluttspurt av svenskene gikk kampen til shoot out. Da er det en mot en, med utkast fra egen keeper og er det noe jentene kan så er det piruetter og er det noe keeper Rikke kan, så er det å redde! Norge vant shoot out’en overlegent.

Norges toppscorer: Martine Welfer med 20 mål. 

Kampinfo Sverige - Norge 1-2

Norges gruppe

Følg Norges jenter på Facebook og Instagram

Følg kampene på TV2 Sportskanalen og i opptak på TV2 Sumo.

Onsdag spiller jentene mot Frankrike kl. 14:00 og Polen kl. 17.00.