Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Tonje Larsen. Foto: Svein André Svendsen/NHF
Tonje Larsen. Foto: Svein André Svendsen/NHF

I nytt trenerteam

Tonje Larsen (bildet) får treneransvar sammen med Tore Johannessen for Jentelandslaget (LK02).

For Tonje Larsen blir dette hennes første landslagstreneroppdrag. Tonje har jo spillererfaring i rikt monn, med klubbkamper (Larvik HK avbrutt av en sesong i Viborg, Danmark) på toppnivå fra 1993 – 2015, 264 seniorlandskamper og 50 yngrelandskamper. Hun har de senere årene også skaffet seg trenererfaring, som trener i Larvik Turn, assistenttrener i Larvik HK, og fra kommende sesong er hun trener for Flint Tønsberg (2. divisjon). Tonje Larsen er også sportssjef og trener ved WANG Toppidrett i Tønsberg.

Tore Johannessen
Tore Johannessen

har hatt flere landslagsoppdrag tidligere. Sist i trenerteam med Jeanette Nilsen for LK96. Han har også vært benyttet i ulike analyseoppdrag for blant annet Håndballjentene. Tore fortsetter som trener for Tertnes Elite, der han har vært hovedansvarlig siden 2006. 

Både Tore og Tonje har gjennomført Trener 4-utdanning, Norges Håndballforbunds høyeste trenerutdanning.

De to trenerne skal i tiden framover på kartleggingssamlinger i alle regioner. Den første sentrale samlingen for Jentelandslaget (LK02) blir i november.