Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Forlenger TINE-avtalen

Norges Håndballforbund og Tine forlenger samarbeidet og går for sunnere mat i hallene.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

TINE og NHF er enige om å fortsette samarbeidet med ekstra fokus på sunnere og større variasjon av mat og drikke på idrettsarenaer. Den nye avtalen med TINE strekker seg over fire år.

- Avtalen er viktig for bredde og topp, da samarbeidet sikrer oss et økonomisk tilskudd. Og i tillegg har TINE sunne og gode produkter som spillerne liker, sier Kåre Geir Lio, president NHF.

NHF satser tungt på å gjøre idretten sunnere og lanserte tidligere i år Sunn Idrettshall for alle sine klubber og arrangører. TINEs konsept "Smart idrettsmat" blir en avgjørende bidragsyter for at håndballen skal nå målsettingen om et sunnere idretts-Norge.

Ann-Kristin Syversen fra TINE mener at samarbeidet skal bidra til at deltakere og publikum får et mer variert mattilbud på idrettsarenaer over hele landet.

– Vi har lang tradisjon for å samarbeide med idretten, og nå skal vi sammen med NHF jobbe for å sikre et mer variert matutvalg på idrettsarenaer i Norge. Vi har allerede satt i gang konseptet TINE "Smart Idrettsmat" hvor vi ønsker å bidra til at utvalget i kioskene blir større og mer variert, og at det skal bli lettere for både barn og voksne å gjør smartere valg når sulten melder seg på et håndballarrangement, sier hun.

For mer informasjon om samarbeidet, og om Sunn Idrettshall, kontakt:

NHF: salgssjef Vegard Vonheim, tlf. 922 29 452
TINE: sponsorsjef Ann-Kristin Syversen, tlf. 901 317 23
Bildemiks Sunn Idrettshall.png