Annonse:
Annonse Tiller Cup 2023
Annonse:
Annonse Tiller Cup 2023

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

20170622 LK00 Skogstrand, Eli.JPG
Eli Skogstrand. Foto: Svein André Svendsen/NHF

Forbedring, men tap

U-jentene (LK00) hadde en liten forbedring fra onsdagens kamp mot Ungarn, men det ble nytt tap.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ungarerne vant 25-20. De norske jentene lyktes bedre med forsvarsspillet, tok initiativet i forsvar fra start og ledet 5-1, men klarte ikke å øke ledelsen og ble i stedet hentet inn til pause.

– Forsvaret vårt satt bedre i dag og Eli Skogstrand i mål reddet en del baller. Det var en forbedring, men vi har fortsatt litt å gå på i angrepsspillet. Det kommer vi til å bruke tiden på å forbedre frem til EM i Slovakia i august, forteller trener Sissel Nygård Pedersen til handball.no.

Det har vært noen fine dager i Ungarn og god gjennomkjøring mot god motstand. Torsdag fikk de norske jentene også norsk støtte fra tribunen. Et lag fra Utleira hadde spilt tidligere og ble igjen for å heie på U-jentene.

FAKTA
Landskamp junior
Ungarn–Norge 25-20 (10-11)
Neka, Balatonboglár, Ungarn
250 tilskuere
Norge: Kristina Sirum Novak, Ålgård 5, Tuva Ulsaker Høve, Byåsen 4, Marte Siren Figenschau, Reistad 4, Thale Rushfeldt Deila, Glassverket 2, Marthine Svendsberget, Storhamar 2, Mia Svele, Storhamar 1, Marielle Nordvang, Kjelsås 1, Christine Karlsen Alver, Fyllingen 1.
Øvrige spillere: Eli Skogstrand, Sandefjord, Henrikke Kjølholdt, Fyllingen, Julie Sofie Granum, Nit/Hak, Live Rushfelt Deila, Glassverket, Benedikte Kalstad Hernes, Sotra, Nora Hagerup, Gneist, Ane Cecilie Høgset, Kjelsås, Rikke Arnesen, Kjelsås.
Toppscorer Ungarn: Tamara Pál 13.
Utvisninger: Ungarn ingen, Norge 3x2 min.

Mer om U-jentene (LK00)