20170622_LMB_900.JPG

Dansk overmakt

Beachgutta møtte sine overmenn i Danmark. De ble for sterke og tok 7. plassen i EM foran Norge.

Danmark kom best i gang i kampen om 7. plassen i EM, som ble spilt søndag formiddag. En fenomenal dansk målvakt som tok "alt" som kom hans vei gjorde sitt til at stillingen etter første sett var 22-8, og dermed dansk ledelse 1-0.

I starten av andre sett så vi lovende takter fra de norske gutta, med flere fine scoringer og redninger bakover.
Danskenes utgrupperte forsvarsspill var det imidlertid vanskelig å gjøre noe med, og de dro fra Norge sakte, men sikkert. Med mange tekniske feil i tillegg fra de norske gutta ble Danmark rett og slett umulige å slå, og Norge må dermed ta til takke med en litt sur 8. plass totalt i mesterskapet.

Norges toppscorer i denne kampen ble Daniel Granli med 10 poeng. Roar Fikse Forbord scoret i denne kampen 6 poeng, mens Simen Heyerdahl scoret 2.
Se fullstendig kampfakta hos EHF.

Senere i dag spilles finale og bronsefinale i EM. I bronsefinalen klokka 1500 møtes vertsnasjonen Kroatia og Ungarn, mens Spania og Russland møtes i finalen klokka 1700.
Begge kampene kan du se direkte på TV2 Sumo eller i opptak på TV2 Sportskanalen senere i kveld klokka 2055.