Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Danmark for sterke

Danmark ble for sterke for beachgutta, da lagene møttes i siste kamp i mellomspillet i EM fredag ettermiddag.

Med litt trøblete bildeoverføring fra Kroatia var det få her hjemme som fikk med seg første sett i fredagens siste kamp for beachgutta våre.
Danmark kom best i gang, og vant også første sett klart.
I andre sett var det jevnere, men Danmark lå hele tiden det lille hakket foran, og tok også til slutt hjem seieren der, og vant dermed kampen 2-0.

Kjetil Lundebergs kommentar på telefon var som følger:
- Jeg tror gutta brukte litt vel mye energi mot Spania, og at det ikke var nok igjen til å få ut alt vi har inne mot Danmark. Jeg syns vi spilte to gode kamper i dag, men så strekker vi ikke helt til mot Danmark. Vi møter Kroatia i kvartfinalen i morgen - en kjempetøff oppgave, men det er mange gode lag her, så det hadde vært like tøft uansett. Kroatia er hjemmenasjon og vil selvfølgelig gjerne vinne, men vi satser på å vinne i hvert fall en omgang, og så få shoot out.

Norges toppskårer i denne kampen ble Daniel Granli med 14 poeng. Fullstendig kampfakta finner du hos EHF.

Norge er altså klare for kvartfinale, som nummer fire i mellomspillsgruppa. Den kampen spilles lørdag formiddag klokka 11, og motstander blir Kroatia, som vant sin mellomspillsgruppe. Det er nok ingen drømmemotstander for Norge, men i beachhåndball kan alt skje - og DU kan følge denne kampen direkte på TV2 Sportskanalen eller TV2 Sumo!