Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

2017-BeachEM-logo.jpg

Danmark for sterke

Danmark ble for sterke for beachgutta, da lagene møttes i siste kamp i mellomspillet i EM fredag ettermiddag.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Med litt trøblete bildeoverføring fra Kroatia var det få her hjemme som fikk med seg første sett i fredagens siste kamp for beachgutta våre.
Danmark kom best i gang, og vant også første sett klart.
I andre sett var det jevnere, men Danmark lå hele tiden det lille hakket foran, og tok også til slutt hjem seieren der, og vant dermed kampen 2-0.

Kjetil Lundebergs kommentar på telefon var som følger:
- Jeg tror gutta brukte litt vel mye energi mot Spania, og at det ikke var nok igjen til å få ut alt vi har inne mot Danmark. Jeg syns vi spilte to gode kamper i dag, men så strekker vi ikke helt til mot Danmark. Vi møter Kroatia i kvartfinalen i morgen - en kjempetøff oppgave, men det er mange gode lag her, så det hadde vært like tøft uansett. Kroatia er hjemmenasjon og vil selvfølgelig gjerne vinne, men vi satser på å vinne i hvert fall en omgang, og så få shoot out.

Norges toppskårer i denne kampen ble Daniel Granli med 14 poeng. Fullstendig kampfakta finner du hos EHF.

Norge er altså klare for kvartfinale, som nummer fire i mellomspillsgruppa. Den kampen spilles lørdag formiddag klokka 11, og motstander blir Kroatia, som vant sin mellomspillsgruppe. Det er nok ingen drømmemotstander for Norge, men i beachhåndball kan alt skje - og DU kan følge denne kampen direkte på TV2 Sportskanalen eller TV2 Sumo!