20170622_LMB_900.JPG

3. plass i puljen

Nok en god dag på jobb for Beachgutta og de er nå klare for mellomrunden og kvartfinale.

Guttas første kamp i dag var mot Kroatia, som er regjerende Europa- og Verdensmester og som antatt ble dette en tøff kamp. Kroatia hadde god kontroll på første omgang som endte 10-24 i deres favør. Man skulle kanskje tro at andre omgang skulle bli like overlegen av Kroatia, men nei da. Gutta våre viste at de hadde veldig lyst til å gi motstanderen kamp og det var jevnt veldig lenge, men seieren gikk til slutt til Kroatia som fikk 25 poeng mot våre 22.

Norges toppscorer: Daniel Granli 14 poeng.

Kampinfo Norge – Kroatia 0-2

Dagens andre, og gruppespillets siste, kamp var mot Sveits. Med en litt dårlig start i første omgang, gjorde det godt at vi etterhvert fikk stengene på vår side, i tillegg til gode redninger og fine avslutninger fremover. Norge tok første stikk med poengene 16-14. Gutta startet andre omgang veldig bra, både forover og bakover, og fikk fort overtaket. Med 20 sek igjen og en ledelse på 3 poeng tar Lundeberg en time out. Hva som ble sagt i denne time out’en vites ikke, men igjen blir vi vitne til at dette er en publikumsvennlig sport og de norske gutta går av med seieren.

Norges toppscorer: (oppdateres)

Kampinfo Norge – Sveits 2-0

Norge tar tredjeplassen i pulja og er klare for mellomspillet, som også vil si at de er klare for kvartfinalen. Kjetil Lundeberg er storfornøyd med at målet med kvartfinale er nådd og syntes gutta har vist en kjempe innsats hittil i mesterskapet.

Hvor tøff motstand de får i ”kvarten” kommer an på hvordan det går mot Spania og Danmark. Første kamp ut i morgen, fredag, er altså mot Spania kl. 13:00 og kampen mot Danmark spilles kl. 17:00. Begge kampene vises som vanlig på TV2 Sportskanalen.