1 tap og 1 seier

Da er gutta i gang med Beach EM i Zagreb, med tap mot Serbia og seier over Frankrike.

Guttas første kamp i EM var mot Serbia, som er et av turneringens sterkeste lag. Dessverre ble det tap i begge omgangene, men gutta hang likevel godt med. På telefon fra Zagreb sier guttas trener, Kjetil Lundeberg, at de er glad denne kampen er over, men veldig godt fornøyd med at de klarte å gi dem såpass god motstand. Dette var en bra kamp til tross for tap.

Norges toppscorer: Tobias Glemming med 14 mål.

Kampinfo Norge - Serbia 0-2

Andre kamp var mot Frankrike og det så ut til at gutta våre hadde lagt tapet bak seg. De hadde god kontroll på første omgang. Andre omgang, derimot, ble en smule mer spennende hvor Frankrike på et tidspunkt ledet med 4 mål, men i Beachhåndball er dette ingen ting. Flyvere, piruetter og mål gjort av keeper telles nemlig som 2 mål. Og er det noe de Norske gutta har øvd på så er det nettopp dette. Det var viktig å slå Frankrike for å bli blant de 4 beste i pulja.

Norges toppscorer: Emil Nedregård med 12 mål.

Kampinfo Frankrike - Norge 0-2

Norges gruppe

Følg kampene på TV2 Sportskanalen og i opptak på TV2 Sumo.

Onsdag spiller guttene mot Ukraina kl. 12:00 og Sverige kl. 16.00, begge kampene blir tøffe, men Kjetil håper og tror at gutta vil fortsette den gode trenden.