Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Meld deg på i dag!

Sommerens Håndballskoler er populære og flere er i ferd med å bli i fulltegnet.

Sommeren 2017 går startskuddet for Håndballguttas Håndballskole i samarbeid med Joakim Hykkerud.

Påmelding til Håndballguttas Håndballskole kan du gjøre her 

For sommeren 2017 vil det bli gjennomført seks håndballskoler, henholdsvis i Region Sør og Region Øst: 

Herkules Håndball - 31. juli til 2. august, Skien Fritidspark.  
Follo Håndball - 31. juli til 2. august, Stil Arena. 
Sandefjord Håndball - 7. til 9. august, Bugårdhallen. 
Aker Topphåndball - 14. til 18. august, Njårdhallen og Hovseterhallen. 
Lillestrøm Topphåndball - 14. til 16. august, Skedsmohallen. 
Fjellhammer IL - 14. til 16. august, Fjellhamarhallen. 

Joakim har vært landslagspiller og en del av Håndballgutta i en årrekke. Denne sesongen er hans siste i Hannover i Tyskland før han vender tilbake til DHK i Drammen som han dro fra i 2011. En av hans nye oppgaver blir å være med på å etablere Håndballguttas Håndballskole. De tre siste ukene før skolestart skal han, sammen med Norges Håndballforbund, gjennomføre fem håndballskoler på Østlandet og dele av sin kunnskap og gi tilbake til håndballen. 

Håndballguttas Håndballskole er for jenter og gutter i alderen 10 – 16 år og har som mål å tilby de beste håndballskolene for unge spillere, og dette vil landslagsspillerne være med på. På håndballskolen vil det være fokus på å utvikle individuelle ferdigheter og samspill. Håndballgutta vil lede deg gjennom øvelser og teknikker som har hjulpet dem til å bli gode. Målet er at barna skal oppleve glede og mestring.

Joakim er veldig engasjert i prosjektet og gleder seg veldig til å gi av sin erfaring til unge spillere som ønsker å utvikle seg.

- Norges Håndballforbund står for de samme verdiene som jeg gjør, derfor blir det spennende å jobbe enda tettere sammen for å styrke barne- og ungdomshåndballen. Jeg tror at unge utøvere som ønsker å utvikle seg og som drømmer om å bli landslagsspillere, får stort utbytte av å ha økter med en landslagsspiller som han eller hun kan spørre om råd. Jeg lover at det skal bli mange gode tips å hente, sier han.

Du finner mer informasjon om håndballskolen her.

Ønsker du mer informasjon om dette prosjektet, kan du sende en e-post til monika.helganger@handball.no.

Håndballguttas Håndballskole er et av mange tiltak i norsk håndball under navnet Klubbhuset. Prosjektet har som mål å få flere spillere inn i håndballen og beholde spillerne enda lengre.

Les mer om Klubbhuset