Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Pedersen,-August-Baskår-ØIF-Arendal-2016-17.jpg

Arendal med første stikk

Etter å ha ligget under nesten hele kampen, var det Arendal som til slutt tok seieren i den første finalekampen.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det var forventet mye drama i den første finalekampen mellom Elverum og ØIF Arendal, noe som det også ble. 

Elverum tok intiativet i starten som gjorde at de sakte, men sikkert skaffet seg en ledelse. Etter en drøy halvspilt omgang var ledelsen på 10-6, som resulterte i en timeout for gjestene, ØIF Arendal. Det hjalp mye og avstanden ble mindre og til slutt 13-12 da omgangen var over.

Andreomgangen var nærmest helt lik som man fikk servert i første. Elverum tok igjen intiativet og fikk igjen en større avstand, som på det meste var på hele fem mål. Halvveis var det 20-15 til vertene, og mye som ut som det skulle gå deres vei. ØIF Arendal ville derimot noe annet. Resten av kampen var de det suvernt beste laget. På de siste femten minuttene klarte ikke Elverum å sette mer enn ett eneste mål på gjestene. 20-15 ble til hele 21-24! 

Dette gjør at ØIF Arendal tar et veldig stort steg til sammenlagtseieren i finalerundene, hvor ett lag trenger å vinne to seire. Den andre kampen spilles i Sør Amfi 18.05 kl. 18:45.

Sluttspill GRUNDIGligaen, 1. finale
Elverum - ØIF Arendal Elite 21-24 (13-12)

Elverums målscorere: Erik Thorsteinsen Toft 6, Petter Øverby 5, André Lindboe 4, Josef Pujol 3, Tamas Ivanscik 1, Nikolaj Mehl 1 og Håkon Bratvold Ekren 1.

ØIF Arendals målscorere: 
August Baskår Pedersen (bildet) 8, Oleg Macharashvili 5, Josip Vidovic 3, David Svenningsen 3, André Jørgensen Hofstøl 3, Sondre Paulsen 1 og Sander Løvlie Simonsen 1.

Utvisninger: Elverum 3x2 min., ØIF Arendal 4x2 min.