Totalkollaps

Det eneste lyspunktet, på en ellers svært mørk Larvikdag, var skåringene til Tine Stange.

Larvik reiste til Montenegro, og første kvartfinale i Champions League mot Buducnost med bare 11 spillere. Det sier noe om skademarerittet Tor Oddvar Moen har vært utsatt for de siste ukene, og det var vel det som best kunne kalles en alternativ disposisjon av tilgjengelige ressurser vi fikk se søndag kveld.

Og med verdensstjerner som Bulatovic, Neagu og Cvijic på motsatt banehalvdel ble det svært vanskelig for vestfoldingene.
Buducnost kom best i gang, gjennom en skåring på 7-meter av Bulatovic og så et langskudd av Neagu. Larvik hang allikevel med de første minuttene, og etter halvspilt førsteomgang var gjestene sågar i ledelsen på stillingen 6-5. Dog for første og eneste gang i kampen.

Ti minutter senere hadde hjemmelaget kapret en femmålsledelse, som de holdt på til pause. 14-9 i favør Buducnost viste tavla, og de hadde full kontroll på kampen.

Ti minutter ut i andre omgang hadde hjemmelaget økt ledelsen til 20-10, og derfra og ut var det ikke håp for Larvik. Det ble for mange tekniske feil framover, selv om de etter hvert fikk bedre tak på forsvarsspillet, holdt det ikke på noe vis.
Så med 14-målstap 31-17 i dag, har Larvikjentene en svært vanskelig jobb foran seg når de tar i mot Buducnost hjemme i Boligmappa Arena førstkommende lørdag. En nærmest umulig oppgave må det sies å være å klare å vinne sammenlagt med det utgangspunktet, men vi håper det beste! Kampen kan du se direkte på Viasat4 fra klokka 1630, med mindre du har tenkt deg i hallen for å heie Larvik frem.