Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Til Barcelona

Svein Olav Øie (bildet) og Per Morten Sødal er begge tildelt EHF-oppdrag i mai.

Svein Olav Øie 
er oppnevnt som EHF-delegat i returoppgjøret i Champions League-kvartfinalen mellom FC Barcelona Lassa og THW Kiel, som skal spilles i Barcelona, Spania, lørdag 29. april. THW Kiel vant den første kampen med 28-26. Dommere i kampen er Dalibor Jurinovic og Marko Mrvica fra Kroatia. 

Mer om Champions League Menn

Per Morten Sødal
er også tildelt delegat-oppdrag av EHF. Han skal til Minsk i Hviterussland, der Hviterussland og Polen møtes til EM-kvalifiseringskamp for EM 2018 (Kroatia). Lagene spiller i gruppe 2, og etter de to første kampene har Hviterussland 2 poeng, Polen 0 poeng. Romania topper gruppa med 4 poeng så langt. Vaidas Mazeika  og Mindaugas Gatelis fra Litauen skal dømme oppgjøret. Kampen spilles 4. mai. 

Norges kamp mot Frankrike i Oslo Spektrum 3. mai skal ledes av Slave Nikolov og Gjorgji Nachevski fra Makedonia, mens returoppgjøret i Frankrike 6. mai har fått spanske dommere i paret Oscar Raluy Lopez og Angel Sabroso Ramirez. 

Mer om EM-kvalifisering Menn