Seier til Viking TIF

Viking TIF og HK Herulf Moss spilte en jevn kvalifiseringkamp. Hjemmelaget vant, og er et skritt nærmere 1.divisjon.

Det to lagene fulgte hverandre tett i 60. minutter. Begge lag hadde ledelsen i den første omgangen, men det var bortelaget som gikk til pause med en knapp ledelse. Stillingen til pause var 13-15.

Viking TIF kom sterkere tilbake i den andre omgangen, og viste hjemmepublikumet at de vil kjempe om plass i 1.divisjon. Kampen er jevn, også i den andre omgangen. Men det er vertene som er i førersete de siste 30. minuttene og vinner kampen.

Returoppgjøret mellom HK Herulf Moss og Viking TIF spilles klokken 14.30 i Mossehallen 22. April.