Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Sandefjord til topps

Sandefjord avgjorde Lerøyserien for G18 allerede lørdag, og er dermed årets vinnere.

Avslutningsrunden i Lerøyserien både for jenter og gutter spilles i Drammenshallen denne helgen.  

Sandefjord manglet kun ett poeng for at det hele skulle være klart. 

- Det har vært veldig gøy! Vi hadde 12 seiere på 12 kamper før vi kom til Drammenshallen. Vi har spilt bra i alle kampene, med bare ett unntak. Vi trener sammen med A-laget, og har en flott treningsgruppe. A-laget har hjulpet oss godt med å forberede oss til den avsluttende Lerøy-runden, sier Simen Holand Pettersen.

For jentene er det jevnere. Her blir ikke vinneren klar før siste spilledag. Nit-Hak ledet før den siste spillehelgen, og må avgi poeng for at seieren skal glippe. Lørdagens to kamper endte med seier.