Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Populære besøk

To minihåndballjenter og en minihåndballgutt har fått besøk av sin mentor de siste dagene.

Amanda Kurtovic besøkte sin maskot hos Sandar i Sandefjord. Tolv svært spente og motiverte jenter fikk en god times kyndig veiledning av Amanda. De fikk være med på grunntekniske øvelser i en god blanding med lek og moro, noe også Amanda understreket.

-          Det er først og fremst viktig å ha det gøy med sporten, sa hun til

Amanda tok seg god tid til jentene og etter treningen fikk de stille spørsmål, ta bilder og autografer. Trener og mor til Simone Kjærland Clemens, Trude Kjærland,sier jentene var kjempefornøyde og en sånn opplevelse gir helt klart masse motivasjon til å trene videre for jentene.

Vilde dro til Kråkerøy

Det var et veldig spent Kråkerøy J05 lag som tok imot Vilde Mortensen Ingstad for mentorbesøk hos Minihåndballjenta Linn Kempinger. Vilde hadde en lang og intensiv treningsøkt, der både offensive og defensive deler av spillet ble fokusert på. Vilde tok seg tid til alle på laget, og lærte i tillegg bort et par triks til Kråkerøy-jentene.

Etter økta ble laget samlet til en matbit, der Vilde fortalte om sin karriere og veien fra å spille i moderklubben Nordstrand, til nå å være profesjonell i danske Team Esbjerg.

 

Espen dro til Arendal

Fredrik Urquizo Venemyr og laget hans fra Øyestad fikk besøk av Espen Lie Hansen. Mange spente gutter som møtte til trening, og maskot Fredrik var ekstra spent og fikk nesten ikke sove natten i forveien kunne mamma Charlotte fortelle. Det er utrolig inspirerende å få besøk av en av landslagsspillerne på trening, og entusiasmen og innsatsen var ekstra stor denne tirsdagskvelden.  

Og nå gleder Fredrik seg veldig til kampen i Oslo Spektrum 3. mai hvor han og resten av Minihåndballgutta skal være innløpsmaskoter for Håndballgutta.

Minihåndballgutta og minihåndballjentene er et samarbeidsprosjekt mellom Gjensidige og Norges Håndballforbund. 17 gutter og jenter i alderen 9-12 år fra ulike steder i Norge har blitt plukket ut og fått hver sin mentor på Norges landslag i håndball.

Les mer om Gjensidiges Minihåndballgutter og Minihåndballjenter.