Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Nit-Hak vant Lerøyserien

Da Sarpsborg avga poeng, var det klart at Nit-Hak ble sesongens vinnere av Lerøyserien J18.

Nit-Hak ledet før helgen og måtte avgi poeng, samtidig som Sarpsborg var avhengig av å vinne alle sine kamper for å kunne endre på stillingen i toppen.

- Vi gikk i hallen og så Rælingen vinne over Sarpsborg. Da var det klart at vi hadde vunnet. Det var en veldig lettelse for oss og vi følte det ble et par kilo av skuldrene til vår siste kamp, men den tapte vi for Follo, men da var det klart uansett. Det var de to seirene lørdag som ble avgjørende, vi jublet og fikk feiret litt, forteller lagkaptein Malin Lundemo.

Hun var også en av spillerne som var tatt ut på Lerøyseriens talentlag. Der finner vi i tillegg Lene Kristine Kausland (Fyllingen), Sofie Ege Grønlund (Fyllingen), Hermine Motzfeldt Auberg (Sarpsborg), Mari Finstad Bergum (Gjøvik) og Kristina Rosten (Larvik).

Guttenes talentlag består av Anders Jansrud (Elverum), Sindre Heldal (Fyllingen), Nicolai Wiig (Haslum), Sander Mykkelbust (Kolbotn), Fredrik Engelstad (Sandefjord), Simen Holand Pettersen (Sandefjord) og Theodor Svendsgård (St. Hallvard).

Mer om Lerøyserien 2016/17 

Avslutningshelgen i Drammenshallen kan du også følge på Facebook