Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Molde tilbake i toppen

Molde Elite er tilbake i Eliteserien 2017-18 etter avgjørende seier mot Fredrikstad Bkl på hjemmebane.

Med en kamp igjen å spille, sikret Molde comeback til den øverste serien da de søndag kveld beseiret Fredrikstad Bkl 26-23. Fredrikstad var foran til pause (ledet 13-12), men etter at lagene hadde spilt ca fem minutter av andreomgangen var det hjemmelaget som tok over initiativet og førte resten av oppgjøret.

Vi gratulerer Molde Elite med opprykk!

Fredrikstad Bkl (32) og Skrim Kongsberg(30) er de to andre lagene i opprykkskampen. Fredrikstad møter Viking TIF i sin siste kamp 8. april, mens Skrim Kongsberg skal til Molde og møte det nyopprykkede hjemmelaget. Da får vi vite hvilket av disse to lagene som følger Molde Elite direkte opp, og hvilket lag som skal møte Stabæk i kvalifiseringskamper.

Les mer om 1. divisjon Kvinner