To lag klare for semi

Elverum og Bodø er klare for semifinale i GRUNDIGligans sluttspill. Fire lag spiller om de siste plassene 8. - 9. april.

Etter to kvartfinalerunder i sluttspillet for menn ble Bodø og Elverum klare for semifinale. Fyllingen Bergen, ØIF Arendal Elite, Kolstad og Haslum HK spiller en tredje runde kommende helg.

Sett bort ifra Elverum på bortebane mot Drammen, spilte de resterende lagene svært jevne førsteomganger. Drammen måtte se seg slått etter 60 minutter, og Elverum gikk videre til semifinale etter to strake seiere. Kampen endte 20-29.

Bodø var det sterkeste laget i den andre kvartfinalen mot Bækkelaget. Bortelaget var aldri langt bak, men resultatet ble til slutt 32-28, og Bodø er klar for semifinale etter to seiere.

Fyllingen trakk det lengste strået i den svært jevne kampen mot ØIF Arendal sist uke. På bortebane fortsatte spenningen, og kampen endte 23-24. Med en seier hver skal de to lagene møtes igjen 8. april. Vinneren av den siste og avgjørende kampen kaprer semifinaleplass.

Den siste kampen i andre runde av kvartfinalene ble avgjort i Trondheim. Kampbildet var et helt annet enn forrige kvartfinale, da Kolstad vant med åtte mål. Bærumsgutta revansjerte seg og tok en solid seier, 36-28. Hvilket lag som skal spille semifinale avgjøres på Haslums hjemmebane søndag.