Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Kval. GRUNDIGligaen

Kvinnene (Skrim Kongsberg & Stabæk) og herrene (Falk Horten & Sandefjord) spilte om plass i neste års eliteserie.

Falk Horten og Sandefjord møttes for andre gang. Det var hjemmelaget som kvalifiserte seg til nok en sesong GRUNDIGligaen. På kvinnesiden var det Stabæk som sikret seg seieren, men ingenting er avgjort. De to lagene møtes igjen 30.april.

Les mer om kvalifiseringen for kvinner
Les mer om kvalifiseringen for menn

Kval. Eliteserien Kvinner 
Skrim Kongsberg – Stabæk 28-37 (13-19)
Kongsberg lykkes ikke i det første forsøket på å komme tilbake i eliteserien. Stabæk spilte korte og effektive angrep. Resultatet av dette var 19 mål i løpet av den første omgangen. Hjemmelaget lå 6 mål bak etter pause, og gjorde et tappert forsøk på å minske referansen. De spiller bedre både i forsvar og angrep i starten av den andre omgangen. Likevel blir de et nummer for små. Stabæks erfaring fra GRUNDIGligaen merkes. Bortelaget reiste tilbake til Bærum med en komfortabel seier på ti mål. Returkampen spilles i Nadderud Arena 30. April klokken 15.30.

Skrim Kongsbergs toppscorer: Ingvild Bakkerud og Cathrine Korvald, 9 mål.
Stabæks toppscorer: Helene Gigstad Fauske, 11 mål. 
   

Kval. Eliteserien menn 
Falk Horten- Sandefjord Håndball 29-24 (15-11)

Falk Horten tok imot Sandefjord Håndball etter tomålstapet på bortebane søndag. Høyt tempo, og høy tenning preget kampens første minutter. Lagene fulgte hverandre tett fra første spilleminutt. Halvveis i den andre omgangen snudde det endelig for hjemmelaget, og de tok en klar ledelse for første gang. Det fortsatte å gå Falks vei i den andre omgangen; redningene satt, forsvaret satt, kontringene satt og scoringene satt. Etter syv spilte minutter ledet de med åtte mål. Sandefjord kom stadig tilbake, og halvveis ut i den andre omgangen er differansen bare på fire mål. Spenningen levde fra start til slutt, men det er hjemmepublikummet, og hjemmelaget Falk Horten som sikrer seg nok en sesong i eliteserien. 

Falk Hortens toppscorer: Kennie Boysen, 10 mål.
Sandefjords toppscorer: Jonas Rennemo, 6 mål.