Kolstad semifinale-klare

Etter tre meget varierende kvartfinalekamper, var det Kolstad som sikret seg avansement i sluttspillet.

Det ble en kjempetung start for Haslum på hjemmebane. Laget var ikke til å kjenne igjen sammenliknet med storspillet de viste på bortebane i Trondheim. Før det var spilt 15. minutter tok Haslums trener Tom-Erik Skarpsno den andre time-outen. Laget fra Bærum hadde kun scoret to mål, de gjorde altfor mange tekniske feil og stod ikke godt nok bakover. Haslum viste noe bedre tendenser mot slutten, og gikk til pause syv mål bak.

Andre omgang startet med målvakts-redninger for Kolstad, og stang ut for Haslum. Bortelaget dro ned tempo, og differansen fortsatte å vokse. Etter 13. minutter var hjemmelaget 10 mål bak. Sander A. Øverjordet gjorde så godt han kunne, både fremover og bakober, men Haslum var for langt bak. Det var Kolstad som stod frem på bortebane, og gikk videre til semifinale. Kampen endte 18-27.

Etter kveldens kamp er alle semifinalister klare. De som kjemper om finaleplass i årets sluttspill er: ØIF Arendal, Elverum, Bodø og Kolstad.

Semifinalene spilles 19.04, 23.04 og 30.04, og seriemester Elverum skal velge motstander til semifinalene.