Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Ikke avgjort

Bodø HK vant returoppgjøret mot ØIF Arendal, 33-27. Lagene møtes i en tredje semifinale 30.april.

Da lagene møttes i den første semifinalen onsdag var det sistnevnte som trakk det lengste strået, og vant 24-23. I dag var det Bodø HK som spilte best. Med en seier hver, møtes de to lagene igjen 30.april. Vinneren møter Elverum i finalen.

Bodø kom best i gang da ØIF Arendal var på besøk. Hjemmepublikummet heiet nordlendingene frem. Etter 20. spilte minutter lå Bodø fem mål foran, og målforskjellen fortsatte å øke. Det var ikke mye som klaffet for ØIF Arendal. Tekniske feil og svakt forsvarsspill, gjorde at bortelaget lå langt bak hele omgangen. Noen raske scoringer, og forbedringer mot slutten pyntet pauseresultatet: 16-10.

ØIF Arendal er skjerpet når de entrer banen i andre omgang, men hjemmelaget var fortsatt ingen lett match. Etter syv minutter var de bare fire mål bak, og kampen levde. Den gode perioden varte dessverre ikke lenge nok, og fortvilelsen fortsetter for bortelaget. Bodø holdt et jevnt og høyt tempo i 60. minutter. Hver gang ØIF Arendal nærmet seg, slo hjemmelaget til og økte avstanden. Igjen og igjen.

Den siste semifinalen spilles 30.april.
Finalene spilles 14.05, 18.05 og 21.05,

KAMPFAKTA
Semifinale, sluttspill menn
Bodø HK – ØIF Arendal Elite 33-27 (16-10)
Bodø Spektrum
Toppscorer Bodø HK: Alexander Ørjevik Westby, 8 mål.
Toppscorer ØIF Arendal Elite: Josip Vidovic og Eirik Heia Pedersen, 6 mål. 
Utvisninger: Bodø HK 3x2 min, ØIF Arendal 3x2 min.
For fullstendig kampfakta, klikk. 

Les mer den første semifinale-runden.  
Les mer om sluttspillet for menn