Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Tapte tre av tre

I turneringens siste kamp ble det tap for guttelandslaget mot  hjemmenasjonen Polen, 32-22.

Kampen startet bra, og lagene spilte en jevn førsteomgang. Norge spilte solid bakover, til tross for at de reddet få baller. Mot pause fikk Polen inn noen viktige scoringer, som gjorde at guttene fra Norge lå bak til pause.  

Den andre omgangen ble igjen for tøff for guttelandslaget. De brenner for mange sjanser.  – Vi kommer aldri i momentum, forteller en litt skuffet Kristoffer Froestad i telefon fra Polen. Selv om det ble tap i alle tre har guttene hatt en bratt læringskurve, i følge trener Froestad videre. Han trakk frem Norges toppscorer Kasper Sjursen Syversen som dagens beste.

Kampen mot Polen var den siste i turneringen. Norges Robart Jansen spilte ikke dagens kamp, men ble likevel kåret til turneringens beste målvakt. 

FAKTA
Turnering - guttelandslag
Polen – Norge 32-22 (17-12)
Hala Legionów, Kielce, Polen
Norges lag og målscorere: Kasper Sjursen Syversen 7, Jonas Elverhøy 3, Tollef Oskar Lindqvist 3, William Fiala Gjermundnes 2, Bjørn Christiansen Mathiassen 2, Mads Falck Rekstad 2, Kristian Hübert Larsen 1, Oscar Duus Carlsen 1, Nicolay Erik Jensen 1, Henrik Kjølsrud, Kasper Lien Thorsen, Nicolai Daling, Njål Sømme Dybdahl, Henrik Karlsen og Thomas Langerud Kristoffersen. 
Polens toppscorer: Wojciech Dadej, 9 mål. 
Utvisninger: Polen 4x2 minutter, Norge 6x2 minutter