Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Escape-logo-637px.jpg

Vi reiser med Escape

Norges Håndballforbund og Escape Travel forlenger samarbeidet til og med 2019.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Escape har i en årrekke vært Norges Håndballforbunds (NHF) leverandør av store opplevelser gjennom å tilby alle håndballinteresserte skreddersydde reiser til mesterskap med Håndballgutta og Håndballjentene. Nå har partene blitt enige om å forlenge samarbeidet ut 2019.

- Gjennom samarbeidet med Escape har håndballfolket mulighet til å oppleve mesterskap med Håndballgutta og Håndballjentene på nært hold. Escape sørger for trygghet for sine kunder og er gode på å gjennomføre turene med høy profesjonalitet. Også for forbundets egne reiser benytter vi Escape til å planlegge og gjennomføre aktivitetene. Det har vi gode erfaringer med, og vi er stolte av å knytte vår merkevare til en så profesjonell opplevelsesarrangør, sier markedssjef i NHF, Rasmus Aarflot.

Escape skreddersyr turer til alle mesterskap - uansett hvor det måtte være.
- Vi er stolte av å kunne tilby turer til alle håndballmesterskap og setter stor pris på samarbeidet med Norges Håndballforbund. Forbundet og landslagene står for verdier og resultater som vi er glade for å assosiere oss med, forteller adm. dir. Trond Olav Paulsrud i Escape Travel.

Neste mesterskap er Håndballjentenes VM i desember som spilles i Tyskland. Her har selvsagt Escape planene klare, og det er mulig å sikre seg plass allerede nå.

Les mer om Håndballtur til Tyskland i desember

Kontaktinfo:

NHF:            Markedssjef Rasmus Aarflot, tlf. 959 65 555.
Escape:        Adm. dir. Trond Olav Paulsrud, tlf. 400 38 999.