Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Valgt inn i EHF

Tidligere toppdommer Øyvind Togstad er valgt inn i EHF Technical Refereeing Committee.

Togstad som i dag er styreleder i Region Nord, la dommerkarrieren på hylla etter fjorårets sesong. Da hadde han dømt internasjonalt siden 1995 sammen med en flott rekke makkere: John Olaf Anthonsen (95-96), Bjørn Erik Børresen (97-01), Svein Olav Øie (02-06) og så til slutt med Rune Kristiansen 2008-2016.  Han dømte i OL i Athen 2004, og hans siste oppdrag sammen med Rune Kristiansen var Final 4 Champions League for menn 2016. Han har også nærmere 100 E-Cup-kamper og nesten 300 internasjonale kamper totalt å tilbake på.

Den siste sesongen har Togstad vært delegat både i NHF og EHFs regi, og han er nå altså valgt inn i EHFs dommerkomite som ledes av makedonske Dragan Nachevski.

Det europeiske håndballforbundet har også valgt ny generalsekretær etter at Michael Wiederer er valgt til ny president i EHF. Den nyansatte er tidligere generalsekretær i det østerrikske håndballforbundet gjennom 20 år, Martin Hausleitner (bildet) . Han vil tiltre stillingen 1. august.