Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Spennende foreleser

Årets Topphåndballseminar holdes 26.-28. mai i Sandefjord. Det er tid for å melde seg på.

Topphåndballseminaret er stedet for alle håndballtrenere som ønsker faglig påfyll, og det får de selvsagt i år også. Tema for seminaret er individuelle forsvarsferdigheter, teknisk og taktisk, samt målvaktsspill.

På temaet målvakt er Dejan Peric (bildet) en av foredragsholderne. Han er tidligere serbisk landslagsmålvakt som også har vært trener for det serbiske landslaget. Han har spillererfaring fra klubber som FC Barcelona, MVM Veszprém, Atlético Madrid BM, SD Teucro og Celje Pivovarna Laško.

Det kommer flere spennende foredragsholdere etterhvert, bare følg med.

I fjor ble seminaret helt fulltegnet, og det lønner seg å være tidlig ute for å sikre seg plass. 

For påmelding klikk her.