Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

150512-LK98-Reistad,-Henny.jpg

God start på EM-kvalik

Selv mot et uortodoks tyrkisk lag, hadde Henny Reistad (bildet) og resten av Juniorjentene full kontroll.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Norge startet kampen mot Tyrkia i EM-kvalifiseringen veldig godt og gikk raskt opp i en 8-2-ledelse, som gjorde at de klarte å holde Tyrkia på trygg avstand i hele kampen. Fremover var Juniojentene veldig gode, men de slet mer bakover mot et hardarbeidende lag. De aller fleste fikk også tegnet seg på mållisten, og enda mer positivt var det at debutant Malin Lundemo klarte å putte tre mål på de ti første minuttene i landsdrakten.

Til slutt stod det hele 23-38 til Norge, som fikk dermed en god start på EM-kvalifiseringen. Nesten kamp vil spilles mot vertene Hellas på søndag klokken 16:30 og kan strømmes her: https://www.youtube.com/user/HellenicHandballFed

EM-kvalifisering
Tyrkia - Norge 23-38 (11-19)

Limnos, Hellas

Norges målscorere: Henny Ella Reistad 9, Mariann Gabrielsen 4, Karoline Olsen 3, Ane Hovland 3, Line Ellertsen 3, Anna Huse 3, Malin Lundemo 3, Stina Seline Strengenes 2, Ragnhild Valle Dahl 2, Eline Fagerheim 2, Mari Finstad Bergum 1, Josefine Intelhus 1, Frida Haug Hoel 1 og Mye Syverud 1.

Tyrikas toppscorere: Ceylan Aydemir 9 mål

Utvisninger: Norge 3x2min., Tyrkia 6x2 min

Mer om Juniorjentene (LK98)