Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Soleklar seier

Det Norge har vist hittil i Golden League har vært flere hakk over Danmark. Det viste de også i dag og vant overlegent.

Thorir Hergeirsson lar de aller fleste få prøve seg i kampen mot Danmark. Kari Aalvik Grimsbø kom inn for Silje Solberg, som gjorde en utmerket jobb, å reddet to syv-metere. Norge har noen dårlige perioder, men går til pause med en klar ledelse: 16-10. De Norske jentene så ut til å ha full kontroll.

Det blir mange muligheter til å straffe Danmark med kontringsmål i den andre omgangen. Det gode målvaktspillet fortsetter, og de norske jentene løper fra danskene. Det blir for stor fart og det danske trenerteamet må ta time-out etter syv minutter, da Norge har økt ledelsen ytterligere til 20-11.

Til tider var det rot både fremover og bakover på banen, og de norske jentene mistet konsentrasjonen. Ingen perfekt andre omgang, men den komfortable ledelsen holdt likevel gjennom hele kampen, og Norge vant til slutt 31-23.

Dette var Norges siste kamp i Golden League i Frankrike. Håndballjentene vant turneringen etter å ha vunnet samtlige kamper. Det norske kvinnelandslaget har vunnet alle kamper i Golden League denne sesongen. 

Golden League
Norge-Danmark 31-23 (16-10)
Orleans, Frankrike 

Norges målscorere: 
Nora Mørk 8, Stine Bredal Oftedal 4, Stine Skogrand 4, Thea Mørk 3, Veronica Kristiansen 3, Marit R. Jacobsen 2, Kari Brattset 2, Emilie Hegh Arntzen 2, Camilla Herrem 1, Marta Tomac 1, og Vilde Mortensen Ingstad 1.

Danmarks toppscorer: Anne-Mette Hansen 4 mål.

Utvisninger:
 Norge 4x2min, Danmark 2x2 min

Les mer om Golden League her.

Bildene fra dagens kamp er tatt av Stephane Pillaud.