Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Sesongen som gikk

Her er fakta og statistikk fra grunnspillet i GRUNDIGligaen for menn 2016/17.

Årets toppscorer ble FyllingenBergen-spilleren Julius Lindskog-Andersson med 140 mål. Det er et snitt på hele 6,7 i hver kamp. Bak ham finner vi Trym Bilov-Olsen fra Lillestrøm med 118 nettkjenninger og det er en delt tredjeplass mellom Victor Skillhammar fra Halden TH og Alexander Ørjevik Westby fra Bodø, begge med 117 mål.

Bækkelaget ble seriens mestscorende lag med 677 mål, et snitt på 30,8. FyllingenBergen ble nummer to med 666 scoringer og Haslum nummer tre med 654.

Lillestrøm ble laget med flest bestrafninger, fulgt av Elverum og Kolstad.

Kolstad var laget med flest tilskuere. De hadde en snitt på 1137 på sine kamper og hele 1670 på hjemmekampene. Elverum var en god nummer to med 1077 totalt, 1445 på hjemmekampene og ØIF Arendal sikret tredjeplassen med 875 i snitt og 1131 på hjemmekamper. På bortekampene var det helt andre lag som fikk flest tilskuere: Haslum, FalkHorten og Drammen. Totalt var nesten 190.000 mennesker og så på kamper i GRUNDIGligaen for menn denne sesongen.

Se alle statistikker (under tabellen)