Nytt tap for rekruttene

Nok en gang ble Frankrike for gode da de norske rekruttjentene skulle prøve å få sin revansje fra forrige kamp.

Etter å ha blitt et nummer for små i den første kampen på fredagen, selv etter en positiv andreomgang, skulle rekruttjentene løfte seg i revansjeoppgjøret. Så enkelt ble det dessverre ikke.

Norge havner fort bakpå mot et offensivt fransk lag. Spesielt fremover sliter Norge stort og blir stresset til å ta enkle skudd. Selv om forsvaret er bedre enn i forrige kamp, blir det bare i noen korte perioder. Til pause stod det 18-12 til vertene.

Som i den forrige kampen hevet Norge seg en del i andreomgang. Takket være et godt midtforsvar med Tonje Løseth (bildet) og Vilde Johansen blir ikke avstanden noe spesielt større enn hva den var i første. Spesielt de siste ti minuttene er Norge veldig solide og vinner perioden 6-1. Likevel tar Frankrike en nokså komfertabel seier 33-25.

- Selv om vi taper med mer i dag, får vi hevet oss på en del ting, spesielt i noen perioder i forsvarspillet. Periodene blir litt for korte, så det må jobbes med å forlenge de, fortalte Wenche Halvorsen Stensrud etter kampen.

Frankrike - Norge 33-25 (18-12)

Norges målscorere: Tonje Løseth 4, Line Bjørnsen 4, Moa Høgdahl 3, Jeanette Kristiansen 3, Hege Wahlquist 3, Tonje Enkerud 2, Helene Fauske 2, Vilde Johansen 2, Hanna Oftedal 1 og Kristin Venn 1.

Frankrikes toppscorere: Coralie Lassource 7 mål

Utvisninger: Norge 5x2min., Frankrike 3x2 min