Annonse:
Kast ballen
Annonse:
Kast ballen

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Barnehåndball_Illustrasjon_900.jpg

Nye videoer med øvelser

Nå er det kommet nye videoer med forslag til øvelser for barn i alderen 6 - 12 år. Sjekk dem her!

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Mange har allerede vært inne på våre sider om barnehåndball og sett, brukt og fått gode ideer til aktive og utviklende treninger.

Vi har nå videreutviklet sidene og lagt til nye videoer. Sidene er nå delt i forslag til øvelser for aldersgruppen 6-9 år (videoer som har ligget der) og forslag til øvelser for aldersgruppen 10-12 år (nye videoer).

Gå rett til sidene for Barnehåndball

Trykker du på f.eks. småspill vil du komme til siden hvor videoene er delt i 6-9 år og 10-12 år.

Selv om vi har valgt denne inndelingen så tenker vi også at øvelsene absolutt kan brukes på andre årstrinn. Velg øvelser som passer til nivået barna er på, slik at de får oppleve gleden ved det å mestre. Men velg også øvelser hvor de får utfordringer og hvor de etter litt trening kan oppleve mestring- og ferdighetsutvikling. Uansett hvilken øvelser du som trener velger så husk at barna trenger veiledning og gode råd på veien til å bli en bedre håndballspiller.

God trening!