Annonse:
2024 Håndballjentenes håndballskole
Annonse:
2024 Håndballjentenes håndballskole

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

20131130_Abrahamsen_Kenneth_900.jpg

Nye E-Cupoppdrag

To av våre internasjonale delegater er tildelt nye oppdrag i EHF-cup. Begge skal til Danmark.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kenneth Abrahamsen (bildet) 
skal til Herning i Danmark i EHF-Cup Menn 4. mars. Han er oppnevnt som EHF-delegat i kampen mellom HC Midtjylland og tyske Frisch Auf Göppingen i gruppespillet (3. runde). Kampen spilles kl 2030 og dommere er Karim Gasmi og Raouf Gasmi, Frankrike. 

Les mer om EHF-Cup Menn

Jan Thore Lauritzen
skal også til Danmark som EHF-delegat. Han skal til Randers og den første heldanske kvartfinalen i EHF-Cup Kvinner mellom Randers HK og NFH - Nykøbing Falster Håndboldklub. Kampen spilles 5. mars kl 1930. Returoppgjøret spilles i Nykøbing 12. mars. Dommere i kampen er Denis Bolic og Christoph Hurich, Østerrike.

Les mer om EHF-Cup Kvinner