Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Illustrasjonsfoto fra LERØYserie-avslutningen 2016
Illustrasjonsfoto fra LERØYserie-avslutningen 2016

LERØYserie-avslutning

Det er fortsatt spenning om plasseringer i LERØYserien foran sluttrunden, selv om noe synes avklart.

De 32 lagene i LERØYserien 2016-17 samles til sluttrunde i Drammenshallen lørdag 1. og søndag 2. april for å spille de tre siste kampene. Denne runden blir det også klart hvilke spillere som får plass på LERØY Talentlagene.

Sandefjord Håndball (Gutter)
har nok allerede avgjort årets LERØYserie til sin fordel. Laget har så langt ikke avgitt et eneste poeng, og troner øverst, seks poeng foran de nærmeste utfordrerne, der Fyllingen, som er motstander i den aller siste kampen søndag er på andreplassen. Selv om de to andre motstanderne denne runden er Bækkelaget Håndball Elite og Nærbø – to tøffe lag som selv er med i medaljekampen, ligger alt an til totalseier for Sandefjord Håndball.

I Jenteklassen
er det jevnt mellom Nit-Hak (21), Sarpsborg (20) og Fyllingen (19) som er øverst før de siste tre kampene. De to sistnevnte møtes i aller siste kamp søndag, og kanskje må vi vente så lenge før vi får vite hvilket lag som går helt til topps i LERØYserien Jenter 2016-17?
Nit-Hak møter Follo HK Damer, Oppsal og Charlottenlund i denne runden, mens Sarpsborg og Fyllingen i tillegg til innbyrdes møte, har Rælingen og Glassverket som motstandere.

Fra kampene i Drammenshallen søndag er det mulig å følge flere av oppgjørene direkte på handballtv.com – i tillegg til at kampene begge dager kan følges direkte på Håndball LIVE.

Kampene på handballtv.com søndag:
Kl 0950: Lillestrøm – Kjelsås, (Jenter) og Ski – Kragerø (Gutter)
Kl 1105: Fjellhammer – Bodø HK (Gutter) og Nit-Hak – Follo HK Damer (Jenter)
Kl 1220: Nøtterøy – Haslum (Gutter) og Larvik HK – Byåsen (Jenter)
Kl 1335: Sandefjord Håndball – Fyllingen (Gutter) og Rælingen – Glassverket (Jenter). 

Les mer om LERØYserien 2016-17 på våre LERØYserie-sider. 

Avslutningshelgen i Drammenshallen kan du også følge på Facebook