Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Larvik til topps

Larvik er blitt seriemestre  for 13. gang på rad, og Vipers tok historisk sølv i GRUNDIGligaen.

I den tredje siste serierunden beseiret vestfoldingene Sola med 10 mål. Dermed var seriemesterskapet i boks også. Dette er klubbens 19. seriemesterskap i den øverste ligaen i Norge, og i tillegg har de vunnet de siste ni NM-gullene. Ingen andre klubber er i nærheten av en slik merittliste.

Gullmedaljene blir som vanlig utdelt foran et hjemmepublikum, og det skjer onsdag 29. mars når Vipers kommer på besøk til Arena Larvik.

I Kristiansand ble det sølvfest søndag kveld da de rosakledde kunne hente sine sølvmedaljer etter storseier 40-20 over Glassverket.

1. divisjon

I herrenes 1. divisjon har Sandnes allerede vært klare for opprykk, og søndag ble det klart at Nøtterøy slår følge, mens Sandefjord og Runar kjemper om kvalifiseringsplassen. Den siste serierunden spille 8. april og vil avgjøre kvalifiseringsplassen. Det er også klart at Stord, Herkules og Viking Håndball starter i 2. divisjon neste sesong.

I 1. divisjon for kvinner er opprykket ikke avklart ennå, men Fredrikstad og Molde ligger best an til direkte opprykk. I den andre enden er det klart at Pors og Flint rykker ned.