Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

160508-LK00-Pedersen,-Jensen-900.jpg

Full trøkk fra U-jentene

De norske Ungdomsjentene hadde god kontroll mot et russisk lag som slet å henge med.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Selv om det startet jevnt mellom Norge og Russland, var det så og si aldri tvil om hvilket lag som skulle dra hjem seieren. Med et solid forsvar som gjør at U-jentene slipper inn veldig lite og et strålende høyt tempo, kjørte Norge over Russland etterhvert. Til pause stod det hele 11-18.

Andreomgangen byr på mer av det samme, utenom av Norge går fra 6-0 til 5-1-forsvar, som også fungerer veldig godt. Da kampen til slutt er ferdig står det hele 22-38 til Norge.

- Dette var en skikkelig lagseier, hvor det var mange som bidro. Det er gledelig å se at vi klarer å holde nesten 60 minutter med full trøkk, fortalte Pål Oldrup Jensen (høyre på bildet) på telefon etter kampen.

Youth Carpati Trophy
Russland - Norge 22-38 (11-18)

Ramnicu Valcea, Romania

Norges målscorere: Andrea Holm Aune 5, Marte Siren Figenschau 5, Tuva Ulsaker Høve 5, Ane Cecilie Høgset 4, Thale Rushfeldt Deila 3, Marielle Nordvang 3, Nora Hagerup 3, Rikke Arnesen 3, Rikke Øyerhamn 2, Mia Svele 2, Christine Karlsen Alvær 2 og Henrikke Hauge Kjølholdt 1.

Russlands toppscorere: Ekaterina Levchina 3 mål.

Utvisninger: Norge 2x2min., Russland 6x2 min

Les mer om U-jentene (LK00)