Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Generalsekretær Erik Langerud (t.v.) og adm. dir. Henning Eriksen i Møbelringen. Foto: Kirsten Birkeland/NHF
Generalsekretær Erik Langerud (t.v.) og adm. dir. Henning Eriksen i Møbelringen. Foto: Kirsten Birkeland/NHF

Fire nye år!

Møbelringen har forlenget avtalen med Norges Håndballforbund til og med sesongen 2020/21.

De fleste samarbeidspartnere for norsk håndball har vært med lenge, og Møbelringen er heldigvis en av disse. Derfor er det en glede for NHF å ha Møbelringen med videre på laget. Møbelringen har tette bånd med norsk håndball. Bedriften har vært sponsor til NHF siden 2003 og har gitt navn til Møbelringen Cup som de norske Håndballjentene spiller i november hvert år før de drar til mesterskap.

- Vi er fantastisk glade for at Møbelringen nå velger å forlenge sin avtale med ytterligere fire år. Avtalen gjør det mulig for oss å opprettholde satsingen på landslagene våre og å videreføre Møbelringen Cup, forteller Erik Langerud, generalsekretær i NHF. Møbelringen Cup har over år opparbeidet seg status som en av de mest prestisjefylte håndballturneringene for kvinner. Her får Håndballjentene møte de beste lagene i verden i fulle haller på hjemmebane.

- Møbelringen Cup er de siste forberedelsene inn mot mesterskapet i desember, og det er avgjørende at dette arrangementet fortsetter, sier Langerud og retter en stor takk til Møbelringen for at de fortsatt muliggjør turneringen.

Møbelringen ser frem til fire nye år som sponsor for NHF. Kjeden har i en årrekke brukt avtalen til intern lagbygging.

- Håndballsponsoratet bidrar til engasjement, stolthet og sosialt samhold i Møbelringen. De ansatte i kjeden gleder seg spesielt til Møbelringen Cup hvert eneste år, og her tar butikkeierne med sine viktigste leverandører og beste selgere og deltar på håndballfesten, sier Ingeborg Bigum Borgen, markedssjef i Møbelringen.

Årets Møbelringen Cup spilles 23.-26. november i Sotra Arena. Da kommer Russland, Sør-Korea, og Ungarn på besøk til Håndballjentene og Møbelringen Cup. Billettsalget er allerede i gang.

Kjøp billetter til Møbelringen Cup 2017 her

Den nye avtalen gjelder til 1. juni 2021.

Kontaktinfo:

NHF: generalsekretær Erik Langerud, tlf. 915 84 953
Møbelringen: adm. dir. Henning Eriksen, tlf. 905 01 975