Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

161007-LKR-Wahlquist,-Hege-Bakken.jpg

Et nummer for små

En svak førsteomgang bakover ødela kampen for rekruttjentene, selv hvor tappert de kjempet seg inn i kampen.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Samtidig som Håndballjentene spiller Golden League i Frankrike, spiller også rekruttjentene to kamper mot det franske rekruttlandslaget. 

Det ble en skikkelig tøff start for Norge som slet stort med det tøffe duellspillet til vertene. Bakover klarte de ikke stå imot og får ikke inn nok viktige taklinger, som gjør at Frankrike får en del lette mål. Når det i tillegg kommer noen enkle bomskudd ble de liggende under 18-12 til pause.

Andreomgangen er noe helt annet fra Norge. Endelig sitter forsvaret bedre, som gjør at de får løftet seg høyere og får inn flere taklinger og brudd. Samtidig klarer de å holde et nokså greit angrepsspill. Duellspillet til Frankrike er derimot fortsatt veldig godt, og selv om rekruttjentene spiller bra, klarer de aldri å ta innpå noe. Det ender med uavgjort i andreomgang og 30-24-seier til vertene.

- Det er en del positivt å ta med seg, spesielt i angrep. På søndag håper jeg at vi kan starte der vi slapp. Vi har godt av disse kampene, som vi får god læring av, fortalte Wenche Halvorsen Stensrud etter kampen.

På søndag kan Norge få en revansje mot Frankrike når de måtes til dyst igjen. Denne gangen spilles den klokken 11 på morgenen.

Frankrike - Norge 30-24 (18-12)

Norges målscorere: Jeanette Kristiansen 7, Hege Wahlquist (bildet) 6, Kristin Venn 3, Tonje Enkerud 3, Moa Høgdahl 2, Vilde Johansen 2 og Martine Wolff 1.

Frankrikes toppscorere: Marie-Helene Sajaka 7 mål.

Utvisninger: Norge 2x2min., Frankrike 4x2 min