Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mørk,-Thea-Larvik-900.jpg
Foto: Svein Andre Svendsen

Et blikk ut i Europa

Larvik er som det eneste norske laget videre i Champions League, men flere norske spillere er fortsatt med.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Larvikjentene ble nummer to i sin gruppe og er dermed klare for kvartfinalene. De spilles i henholdsvis palmehelgen og påskehelgen. Hjemmekampen er fastsatt til påskeaften, lørdag 15. april kl 17.00 i Arena Larvik.

I de øvrige kvartfinalene møte Camilla Herrem og Vardar FC Midtjylland med Veronica Kristiansen på laget. Györ med Nora Mørk og Kari Aalvik Grimsbø skal spille mot franske Metz og VSCSM Bucuresti fra Romania skal opp mot ungarske FTC-Rail Cargo Hungaria.

Les mer i Champions League for kvinner

I EHF-cupen er det semifinalene som står for tur, og her finner vi også norske innslag i kvartfinalene. Katrine Lundes Rostov Don (Russland) møter tyske TuS Metzingen der Tonje Løseth spiller. I den andre semifinalen står tyske Bietigheim mot danske Nykøbing Falster Håndboldklub.

Også i denne turneringen er kampdatoene 9./10. og 15./16. april.

Les mer om EHF cupen for kvinner.