Annonse:
2024 Håndballjentenes håndballskole
Annonse:
2024 Håndballjentenes håndballskole

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Avtale-med-NorgesEnergi.jpg
Foto: Kirsten Birkeland/NHF

Energi til laget!

Vi har gleden av å meddele at NHF og NTH har inngått en ny og spennende samarbeidsavtale med NorgesEnergi.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

NorgesEnergi blir en av norsk håndballs største og viktigste partnere, og vil blant annet være godt synlig når Håndballjentene og Håndballgutta spiller kamper på hjemmebane. Samarbeidsavtalen er rikholdig og skal komme alle klubber til gode gjennom spennende konsepter som rulles ut over sommeren.

- I nært samarbeid med Norsk Topphåndball (NTH) har vi jobbet oss frem til en veldig god samarbeidsavtale som gjelder for hele norsk håndball, og vi setter stor pris på at NorgesEnergi ønsker å bidra og assosiere seg med både landslag, liga og bredden i norsk håndball, sier generalsekretær i Norges Håndballforbund Erik Langerud, som er svært stolt og glad for å få NorgesEnergi med på laget.

Den nye avtalen gjøres gjeldende fra 1. juli 2017 og strekker seg over fem år. Den gjør NorgesEnergi til hovedsamarbeidspartner til NTH, til partner av åtte klubber i GRUNDIGligaen i tillegg til forbundspartner for NHF.

- Avtalen med NorgesEnergi vil også være viktig for utviklingen og produksjonen av sendingene på handballtv.com, og vil dermed bidra til at publikum kan følge sine favoritter når man ikke har anledning til å se kampen i hallen, sier daglig leder i NTH Hein Barthold.

NorgesEnergi er en nasjonal strømleverandør for privat- og bedriftsmarkedet. Selskapet har siden 1999 jobbet for å kutte kundenes strømutgifter.

- Det har gjort oss til landets ledende lavprisaktør. Analyser fra Norsk Gallup viser at de fleste som skiftet strømleverandør i tidsrommet 2005 til 2016, byttet til oss. Våre lave priser og sterke kundefokus er årsakene til dette, mener daglig leder i NorgesEnergi Hans-Erik Ramsdal.

 I NorgesEnergi er det stor begeistring over et nytt og spennende samarbeid.

 - Vi ønsker oss et bredt og aktivt samarbeid med hele håndball-Norge, både i topp og i bredde. Håndball er en idrett i god vekst og utvikling, og vi ønsker å være med på laget gjennom et langsiktig samarbeid, sier Ramsdal. Han understreker at NorgesEnergi ønsker å være en aktiv støttespiller over hele landet.

- Derfor er bredden i denne avtalen viktig for oss, vi ønsker å være en god medspiller for håndballag i hver by og bygd,  avslutter Ramsdal. 

Kontaktinfo:
NorgesEnergi: daglig leder Hans-Erik Ramsdal, tlf. 975 95 855.
NHF: generalsekretær Erik Langerud, tlf. 915 84 953.
NTH: daglig leder Hein W. Barthold, tlf. 907 40 310.