Elverums lag 2016/17. Foto: Anita Gøtehus

Elverum er seriemester

Fire serierunder før slutt er det klart at Elverum er seriemestere, etter seier 29-20 over Drammen onsdag kveld.

Det gjør hedmarkingene umulig å ta igjen i Grundigligaen. Seieren ga Elverum ni poengs ledelse med fire kamper igjen å spille. Det forspranget kan ikke Bækkelaget ta igjen.

Elverum tok ledelsen i Drammenshallen, der hjemmelaget holdt følge til 11-11 noen minutter før pause, før gjestene fikk tre-fire måls ledelse. Gjestene måtte vinne kampen for at seriemesterskapet skulle sikres allerede i kveld.

Utover i omgangen økte Elverums ledelse litt etter litt, før det endte med seier 29-20. Elverum-supporterne kledde seg i gullfargede drakter og hatter da oppgjøret gikk mot slutten. Morten Nergaard ble kåret til banens beste spiller.

Elverum har vært suverene denne sesongen, med kun ett tap på de 18 kampene til nå. Dette er klubbens andre seriegull. Premiene deles ut på siste hjemmekamp i seriespillet.