Annonse:
Gjensidige Landslagsmaskotene
Annonse:
Gjensidige Landslagsmaskotene

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

GRUNDIGligaen-1617_logo-900.jpg

Drama helt til slutt

Bækkelaget tok sølv, Haslum bronse og Lillestrøm følger St. Hallvard ned i 1. divisjon.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

I toppen var Bækkelaget i føringen hele kampen mot Lillestrøm og hadde full kontroll på sølvmedaljene. Haslum hadde sikkert grep om tredjeplassen det meste av kampen mot ØIF Arendal og lot hjemmelaget aldri tro at de kunne kapre bronsemedaljene i siste seriekamp.

Den store spenningen var i Holtanhallen der Falk Horten førte hele den første omgangen mot Drammen. Så overtok gjestene styringen etter hvilen, men Falk slapp aldri taket. Halvannet minutt før slutt lå hjemmelaget under med ett mål og hadde et bein i 1. divisjon. Men så klarte de å score to ganger og sendte i stedet Lillestrøm ned den tunge veien. Falk Horten spillerne jublet for at de skal spille kvalifisering for å beholde plassen.

Halden TH klarte ikke å stoppe seriemester Elverum, og må dermed ta til takke med den sure niendeplassen som gjør at de ikke kommer til årets sluttspill, men så unngår de jo den kjedelige kvalifiseringen for å beholde plassen i GRUNDIGligaen.

Sluttspillet starter onsdag 29. mars. De fire best plasserte lagene velger motstandere til kvartfinalene.

Les mer om sluttspillet