Annonse:
2024 Håndballjentenes håndballskole
Annonse:
2024 Håndballjentenes håndballskole

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Frøya-Byåsen-BRING.jpeg

Bring- og LERØYserien

Helgen 4. - og 5. mars var det full spillerunde i både Bring- og LERØY. Her er status for turneringene.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

I LERØYserien spiller 16 lag i en og samme serie. Det er spilt fire runder, den femte og siste vil skje i Drammenshallen helgen 1. og 2. april. Da skal det avgjøres hvilke lag som er de beste 18-åringene i landet.

På jentesiden leder Nit/Hak an foran Sarpsborg og Fyllingen, mens i gutteklassen er Sandefjord i teten fulgt av Fyllingen med Haslum og Nærbø like bak.

Les mer om LERØYserien 2016/17

I Bringserien spiller jentene i fire avdelinger, mens guttene har to. Her er det spilt tre runder, nummer fire skal spilles helgen 31. mars til 2. april. Bringserien avsluttes med et nasjonalt sluttspill helgen 28.-30. april på Jessheim, og de beste lagene i hver avdeling deltar der.

Status etter tre spillerunder er at for jentelagene leder Byåsen, Charlottenlund, Våg og Hundvåg hver sin avdeling. I gutteklassene ligger Kjelsås foran Ski i avdeling 1 og Nærbø foran Haslum i avdeling 2.

Les mer om Bringserien 2016/17