Tøft i toppen

Tross en slurvete start, vant Larvik med to mål på hjemmebane i Champions League lørdag.

Larviks første kamp i hovedrunden i Champions League endte uavgjort 26-26 mot rumenske CSM Bucuresti, så Larvik spilte lørdag om viktige poeng hjemme i Boligmappa Arena.

Det beste i Norge mot det beste i Dannmark. Larvik vs FC Midtjylland. Det var duket for toppkamp i Champions League - men lite som minnet om CL-nivå i den første omgangen. De første tretti var preget av elendig angrepsarbeid, av begge lag. Dårlig skyting og mange tekniske feil gjorde omgangen målfattig. Sandra Toft gjorde riktignok en viktig jobb i målet for Larvik, og var på mange måter den som holdt Larvik à jour med danskene.

Til pause var hjemmelaget under med to mål.

Larvik kanonåpnet den andre omgangen, og snudde to mål under til to mål foran på syv minutter.

Utover i den andre omgangen fulgte lagene hverandre tett, med knappe ledelser begge veier. Da det gjenstod fem minutter av kampen, var stillingen 21-21. Men så, etter nok et par viktige redninger fra Toft og en flott scoring fra Marit Malm Frafjord, var Larvik foran med tre mål da det gjenstod et og et halvt minutt av kampen.