Annonse:
2024 Håndballjentenes håndballskole
Annonse:
2024 Håndballjentenes håndballskole

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

20170215_NHF_Scandic_avtalefornying_900.jpg
Markedsdirektør i Scandic Norge, Tine Birkeland og Generalsekretær i NHF, Erik Langerud.

Scandic med  ut 2020!

Hotellkjeden Scandic knytter tettere samarbeid med Norsk håndball og er med videre til 31.12.2020!

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Når Håndballjentene og Håndballgutta er på samling og skal spille kamper, er de avhengige av god søvn og riktig mat for å kunne prestere godt med flagget på brystet. Gjennom fornyelsen av avtalen med Scandic, er dette godt ivaretatt for de kommende fire årene. - Nettopp med tanke på alle spillere som trenger god opplading til kampene sine, er vi svært glade for at denne avtalen er fornyet, sier Erik Langerud, generalsekretær i NHF.

Vi som jobber med landslagene setter stor pris på komme tilbake til de samme hotellene, og vi vet at våre behov er godt ivaretatt hos Scandic. – Scandic er en samarbeidspartner som har vist stor forståelse for våre behov når det gjelder overnatting og servering når vi er på samling, og spesielt når vi har andre nasjoner på besøk. Vi opplever at personalet yter stor grad av gjestfrihet og fleksibilitet, sier Thorir Hergeirsson og Christian Berge, landslagssjefene for Håndballjentene og Håndballgutta.

Scandicsamarbeidet er ikke bare viktig for landslagene våre, men også norsk håndball. Vi har over 120.000 medlemmer som nå får en god sportspris for hotell- og hotelltjenester når de ute på reise eller skal spille cup. - Fornyelse av avtalen viser at når partene jobber langsiktig med samarbeid og utvikler dette, oppnår vi positive effekter for begge partene. At Scandic fortsetter å investere betydelige beløp inn i norsk håndball, er en videre bekreftelse på Norges Håndballforbund sitt ønske om langsiktighet, og at vi gjennom dette skaper gode verdier for våre partnere, avslutter Erik Langerud.

– Vi i Scandic er svært stolte av å være offisiell sponsor til Norges Håndballforbund. Vi jobber hver dag for å sørge for de gode gjesteopplevelsene som små og store håndballspillere trenger, blant annet gjennom tilpassede sportsmenyer, en prisvinnende frokost og ikke minst komfortabel overnatting, sier markedsdirektør Tine Birkeland.

– Gjennom denne avtalen håper vi å bidra til nye store øyeblikk på håndballbanen som vi har blitt så godt vant til med Håndballjentene og nå sist med Håndballgutta i VM. Vi ser også et potensiale i å tiltrekke oss mer trafikk til våre hoteller blant annet i forbindelse med turneringer og cuper, sier Birkeland.

Kontaktinformasjon:

• Erik Langerud, generalsekretær Norges Håndballforbund: +47 915 84 953
• Tine Birkeland, markedsdirektør Scandic Norge: +47 922 11 936, tine.birkeland@scandichotels.com