Annonse:
2024 Håndballjentenes håndballskole
Annonse:
2024 Håndballjentenes håndballskole

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Lindboe_Andre_Elverum_300.jpg

Tap for Elverum

Elverum spilte årets siste kamp i Champions Leauge, og tapte mot Montpellier i Frankrike.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det var et revansjelysten Montpellier som møtte gutta fra Elverum i gruppespillets siste kamp. Sist gang til to lagene møttes var det Elverumsgutta som sikret seg en ettmålsseier på hjemmebane. Kampbildet ble dessverre et annet når de to skulle møtes i Frankrike.

Elverum henger godt med det Franske laget, men når aldri helt opp i den første omgangen. De spiller en godkjent kamp fremover, men slipper inn 16 mål bakover de første 30.minuttene. Franskmennene spiller lekker håndball, og finter seg gjennom Elverumsforsvaret. De blir rett og slett for sterke, både fremover og bakover på banen.

 

I midten av den andre omgangen viser også Elverum styrke, og gir franskmennene noe å tenke på. De har mulighet til å knappe innpå, men kommer aldri nærmere enn fire mål. Vegard Bakken Øien scorer to raske mot slutten og pynter på resultatet, før Petter Øverby setter den siste. Det Franske laget hadde kontroll på gjestene gjennom hele kampen og resultatet endte 31-24.

Elverum havnet på 5.plass i sin gruppe med 8.poeng, og spilte sin siste kamp i årets EHF Champions League. 

 
Kampfakta
Montpellier HB - Elverum 31-24 (16-11)
EHF Champions League, gruppespill.
Montpellier(FRA) - Palais des Sports René Bougnol

3000 tilskuere

Toppscorer Montpellier HB: Jonas Truchanovicius, 7mål. 

Toppscorer Elverum: Josef Pujol, 8 mål.

Utvisniner: Montpellier 3x2 minutter. Elverum 3x2minutter. 

 

Les mer om Champions League Menn her.