Annonse:
2024 Håndballjentenes håndballskole
Annonse:
2024 Håndballjentenes håndballskole

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

ball006.jpg

Det drar seg til

I 1. og 2. divisjon kjempes det om opprykk og for å unngå nedrykk. Kandidatene peker seg ut, les mer her.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

I 1. divisjon for kvinner gjenstår det fire kamper for de av fleste lagene. Her har Fredrikstad, Fana og Molde retningen mot neste års eliteserie. I den andre enden av tabellen jobber Fyllingen, Levanger, Flint og Pors for å unngå å ta veien ned i 2. divisjon.

Mer om 1. divisjon for kvinner

På herresiden i 1. divisjon holder Sandnes og Nøtterøy stø kurs mot toppen, mens byrivalene Sandefjord og Runar kjemper om den tredje plassen som kan gi opprykk til eliten. I bunnsjiktet ligger Herkules dårligst an, mens klubbene på den sørlige delen av Vestlandet kjemper om å unngå nedrykk: Stord, Viking og Haugaland.

Mer om 1. divisjon for menn

I 2. divisjon er det fire avdelinger for kvinner og menn. Det er imidlertid stor variasjon på antall kamper i de ulike avdelingene, så her kan fortsatt mye skje. I øyeblikket er  følgende lag på kvinnesiden som er aktuelle for opprykk til 1. divisjon; Gjøvik, Sarpsborg, Førde, Stord, Grane Arendal, Våg, Charlottenlund, Bækkelaget og Volda.

De som ligger mest utsatt til for nedrykk er Ankenes, Skrim, Stryn, Sandnes og Orkanger.

På herresiden er dette lagene som i øyeblikket ser ut til å kunne avansere en divisjon: Herulf. Sarpsborg, Charlottenlund, OSI, Fjellhammer og bergenslaget Viking TIF. I motsatt ende av tabellen finner vi Harstad, Drammen 2, Gloppen og Staal Jørpeland.

Siste spillerunde i 1. og 2. divisjon er 8./9. april.